d’agost 08, 2007 "Harry Potter and the deadly Hallow", en català!

Sí, sí, en català, per què no? Aquests díes hem tingut notícies d'un bloc que ha traduït "Harry Potter and the deadly Hallow", la setena i definitiva entrega del llibre, al castellà. I el més bó és que l'editorial ha dit que no li importa, segons ha declarat Sigrid Kraus. Doncs molt bé, sent així, no passa res si nosaltres el traduim al català, no? Tampoc és que vulga jo fer una feina professional, sinó una traducció d'estar per casa, per a que poguem llegir-ho en la nostra llengua. Amb l'ajud del traductor automàtic de la Generalitat, he fet una prova traduïnt el primer capítul, a veure què us sembla. Només és una curiositat. Deixeu els vostres comentaris, si us plau.
del.icio.us

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Un grup de fans de harrypottercat.com estem traduïnt el setè llibre de la saga, directament al català.
L'adreça es hp7cat.blogspot.com.
Que Empuries no s'amoïni, al febrer comprarem la traducció del Xavier Pàmies

Anònim ha dit...

Ull!

http://www.elperiodico.cat/default.asp?idpublicacio_PK=46&idioma=CAT&idnoticia_PK=431171&idseccio_PK=1026&h=

Ànims!

Anònim ha dit...

Ja que t'hi poses, procura no fer servir paraules com "capítul", ¿o és una versió en catanyol?

Anònim ha dit...

us recomano que llegiu el diari avui, un noi francès ha estat detingut per fer una traducció al francès de HP i posarla a internet... o sigui que Vidal menys conyes amb lo de les manilles.

Anònim ha dit...

Has posat una foto molt maca de la portada del llibre... on surt el nom en anglès. El que em pregunto és com potser que escriguis malament el nom en anglès tenint-lo davant teu... "Harry Potter and the Deathly Hallows" (NO NO NO NO "Harry Potter and the Deadly Hallow")

Mar ha dit...

jo ja ho he dit a la web de la traducció: amb l'esforç que estic fent per llegir-lo en anglès -no podia esperar més!-, ara descobrir que amb un clic puc accedir al darrer capítol en català i saber com acaba tot... uf... és MOLT TEMPTADOR...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint