de setembre 03, 2007 "Ata la jaca a la reja", un perla (sense pulir...)

El Toni sempre es queixa que li porte frikades musicals que són sud-americanes. Molt bé, doncs ací teniu una frikada que ha corregut com la pólvora aquest estiu (especialment, oh paradoxa!, en algunes teles públiques com Canal 9) i que està feta a Espanya, el compare es diu Sa muel i "la cosa", "Ata la jaca". Em faríeu el favor de calificar-la, per favor!

del.icio.us

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que cualificació seria semblant al títol "Caca a la jaca".Desprès de torna de vacances per Europa veurà això un es donà conte de que al nostre país NO ANEM BÉ.
Miquel R.A.
Salut companys.

Anònim ha dit...

Crec que "frikades" d'aquestes n'hi per arreu, a cada país a la seva manera no hem d'idealitzar Europa.

I aquesta de la jaca... si sembla el manolo escobar! és molt pitjor la dels microfons!!

Anònim ha dit...

La frikada del Canal9 era el show de Joan Monleón. Dels qui tenim la "sort" de vore esta cadena a Catalunya mon recordem d'aquelles xiques amb unes guardioles als pits!

Anònim ha dit...

Menció especial al vestuari, hi ha per a tots els gustos...dança del ventre, cowboy, l'home del polo a rallas...

Anònim ha dit...

Hola, me dirijo al sr Miguel R.A. soy un admirador de la cancion "ata la jaca" y a todas las canciones creadas con estilo, y profesionalidad, y de momento te puedo decir señorito que tu no tienes ni Put.... idea de lo que es una cancion. Este tema ha conseguida hacer bailar a casi toda la costa mediterranea, y nadie la ha considerado una frikitada, ¿no sera que el unico friki que hay eres tu? o quizas sea que estas jodido por que lo que te gusta a ti no triunfa, pues deja que te diga que solo triunfa lo bueno, y si note gusta no lo mires, pero deja que los demas disfrutemos de lo bueno, porfavor...
Miguel A. L.M.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint