d’octubre 26, 2007 (Revisat) ACÍ EL TENIU, EL COSÍ DE RAJOY!

Després d'una dura feinada d'investigació, hem aconseguit localitzar el cosí de Mariano Rajoy, aquell que li va dir que tota aquesta mandanga del canvi climàtic no ens hauria de llevar la son, el que li va dir que tampoc hem de convertir el canvi climàtic en una preocupació de futur, aquell que li va dir que si no sabem el temps que fa demà, com sabrem el que passarà d'ací a 300 anys... treballa a TV2 i diu coses com aquestes, (Afegit) I, ara, el Psoe sembla que haja descobert la propaganda viral de cop i fa política a colp de vídeo d'Internet. A baix vos pose l'últim que han fet en resposta al cosí de Rajoy...

del.icio.us

8 comentaris:

Ricardo Peregrina ha dit...

Atenció a aquest actor de la Muchachada Nui anomenat Carlös Areces perquè a més és l'autor d'una de les millors seccions de la revista "El Jueves": "Ocurrió cerca de tu casa".
Sens dubte un mestre de l'humor.

Anònim ha dit...

El pitjor és que en això el Rajoy té raó. I em dol dir-ho, però el temps li donarà la raó i posarà a tothom al seu lloc.

Preveure el futur és molt bonic i queda bé dir, per exemple, que el 2007 serà l'any més calorós de la història. Però vatua l'olla! Què fem quan després no s'acompleix el que hem anunciat? el 2007 no és el més calorós de la història i les previsions a mig termini encara diuen que ens espera un hivern rigorós.

I molts llocs de la península porten més pluja aquest any que en els tres últims junts, malgrat la ministra de medi ambient hagués dit que ja no plouria mai més (febrer 2006).

Ves quines coses quan la Terra no fa el que volem que faci! Serà que potser no la controlem com pensàvem?

Salut!

Anònim ha dit...

El senyor Rajoy... no és aquell mateix que, referint-se al Prestige, va dir allò de "unos hilillos de nada"?

Llavors, no és d'estranyar que digui aquestes coses del canvi climàtic.

Anònim ha dit...

Jo us recomano aquesta magnífica paròdia:
http://www.youtube.com/watch?v=bIsLa-i0jM4
Salut!

Anònim ha dit...

senyores i senyors, aquest cop el Rajoy té raó. Està molt bé això de fer parodia i tot això, la veritat es que la manera de dir-ho, parlant del cosñi i tot això és còmic. Però resulta que el Rajoy té raó, o si més no, alguns cientifics suporten el seu argument. En canvi, resulta que els cientifics diuen a l'Al Gore que se li ha anat la castanya i que no n'hi ha per tant. L'IPCC, grup de la ONU, format per cientifics i que alguns acusen de ser ecologista li va dir l'Al Gore que no es passes, que no n'hii havia per tant.
En canvi hi ha alguns cientifics que si raonen en la mateixa linia que el Rajoy i diuen que estem utilitzant models no validats per predir el futur i a més estem introduint les dades que ens semblen que seran correctes, en funció de l'evolució econòmica del món. Parafrasejant el Rajoy, si no sabem si l'euribor pujarà o baixarà aquest any, com podem saber cap a on evolucionarà l'economia d'aquíi a 10 anys?
Una mica de seriositat

Xavier Vidal ha dit...

Doncs jo no hi estic d'acord perquè, inclús en el cas que no siga una tragèdia que ens porte a l'extinció de la humanitat, crec qu l'argument del canvi climàtic (que jo crec que és cert, tot i que potser exagerat) ens hauria de servir per revissar els nostres costums de viure "a tota virolla", comsumint més d el que tenim, sense mirar si necessitem tot el que consumim, tot el que comprem, tot el que fem servir, i, d'aquesta manera fer una reflexió que no només el planeta no resisteix el nostre ritme de vida sinó tampoc nosaltres mateixos, la nosta economia (i no només pecuniària) i a vore si així posem una mica de contenció a la nostra filosofía de consum en sentit ampli. Salut!

Anònim ha dit...

Admirat Xavier Vidal,

a mi em sembla molt bé que tots plegats revisem els nostres costums, però jo em pregunto si això s'ha de fer a costa de posar la por al cos a la gent i mentir descaradament, com fa l'Al Gore.

Com han dit per aquí, les tesis de l'exvicepresident, no les avala ningú.

A ningú li sona la història aquella del conte que un noi es diverteix avisant que ve un llop? Quan el llop ve de debò ningú li fa cas.

La gent no és idiota, no som idiotes i no ens agrada que ens enganyin. Algú que menteix perd credibilitat i quan no es perd la credibilitat, costa molt recuperar-la. Això passa amb les informacions sobre el canvi climàtic i l'escalfament global. Al final ningú farà cas ni dels científics rigorosos.

Salut!

Anna ha dit...

Em sembla mentida el que estic llegint. És evident que el nostre entorn natural no és el que era i ho dic des dels meus només 28 anys. L'asfalt i la construcció ho està acaparant tot, el peix i la fruita estan contaminats. No teniu càncer vosaltres? Doncs és estrany!Cal ser conscients del que tenim i fer-ne un bon ús. NO HI HA AIGUA, en qüestió de pocs anys ens estem quedant sense aigua, què més ha de passar perquè en prenguem consipencia tots? La rehòstia els humans, som.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint