de gener 09, 2008 Tambors i cornetes: arriba l'escriptori KDE 4, una passada.

L'escriptori linux KDE té una nova versió, la 4.0, que vindrà amb la majoria des les distribucions als propers mesos. Hi ha qui prefereix GNOME, que també s'ha renovat, però la veritat és que KDE ha donat un gran pas endavant amb usabilitat i amb estètica. Als qui feu servir Windows us sonarà a rus, tot això, però cada vegada més gent s'afegeix al club linux (Ubuntu, Suse, Mandriva, Fedora...) i qui sap si d'ací poc temps podrem tenir un Windows amb escriptori KDE. Vos ho imagineu? Doncs pose uns exemples en vídeo perquè se'n feu una idea.


del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tinc entès que en un principi el projecte es volia portar a windows i a mac però que al final es va deixar estar per falta de ganes i/o temps, ja que KDE4 s'ha demorat molt en el seu llançament, el que sí que em sembla és que es va començar la feina, així doncs és molt probable que es reenganxin a ella una vegada s'hagi llençat i el tinguem per les tres plataformes

Anònim ha dit...

Doncs a mi em recorda molt al Beryl que es fàcilment instalable en les noves distros de Ubuntu amb GNOME... Tot i això fa molt goig.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint