de març 24, 2008 iGoogle, poderosa, personalitzable i útil ferramenta

Tot i que molts ja ho coneixereu perquè fa molts messos que funciona, Google amplia avui l'iGoogle, una magnífica ferramenta que ens permet confeccionar la nostra pàgina d'inici absolutament personalitzada. Només cal tenir un compte de correu amb Gmail, gratuït i magnífic, i, amb aquella mateixa identitat, entrar a iGoogle, on podem posar, en una sola pàgina, desde les notícies que més ens interessen fins a les programacions de les televisions, passant pel temps que farà, el resultat de les loteries d'ahir, un traductor d'idiomes, els missatges nous del teu correu... La llista de gadgets que li pots afegir és inmensa. Especialment per estar atent a la informació, perquè pots tenir els titulars de l'avui, la vanguardia, El País, 20minutos, El Periódico i, fins i tot, et permet confeccionar-ne un de nou els que ells tenen no cobreixen les teues necessitats. Una eina realment molt útil si no la conexieu.
del.icio.us

2 comentaris:

Miquel ha dit...

Bastant millor Netvibes, col·lega. igoogle permet importar fees, extensions opml? Em sembla que no i tampoc My Yahoo, si fos així potser els faria anar. De moment Netvibes i molt millor encara el lector de feeds del Flock 1.1 en català.

Xavier Vidal ha dit...

Hola Miquel. Mira-t'ho bé, perquè el iGoogle sí que permet importar els rss a través del google reader, una altra gran eina i, la gran avantatja és que si no trobes el que necessites (que n'hi ha a punta de pala) et fas tu mateix el gadget. Realment, és una bona ferramenta com a portal d'inici, al meu parer. Salut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint