de març 28, 2008 Ja disponible el Photoshop en línia i de franc

Molts sostenen que l'Adobe Photoshop no és el millor programa de retoc fotogràfic que existeix, però pocs tenen dubtes que és el que més suport mediàtic té a conseqüència de lús en treballs sobre models internacionals. Després, només per mimetisme, s'ha convertit en el rei del mambo. És un programa extraordinari, sens dubte, que ara es pot gaudir de forma gratuita a través d'Internet. Ho vam anunciar fa molts messos, però avui ja es pot fer servir online, a través de la pàgina Photoshop Express. No té totes les funcions de la versió comercial, però segur que en té més que suficients. Es tracta de competir amb aplicacions que tenen funcions similars, com ara el Picassa de Google. Val la pena provar-ho, només cal registrar-se i t'envien un correu de confirmació, tot i que ara mateix va una mica lentet per la munió de gent que s'hi vol afegir. Vos deixe una demo de com funciona el servei


del.icio.us

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Salut!

Molta atenció, si us llegiu la llicència d'ús queda ben clar que "cedeixes tots els drets sobre les fotografies que publiquis en el seu sistema".

Per tant, tingueu molt present que fer servir el Photoshop Express no surt gratis del tot!!!
Perdre la propietat de les nostres pròpies imatges, trobo que es pagar un preu massa alt.

Kove
www.motor.cat

Jordi ha dit...

a mi aquest punt de la llicència que esmenta kove em sembla abusiva. En aquest cas crec que és millor o comprar el producte complet d'adobe o fer servir l'alternativa de programari lliure que és el gimp.
A mé sel Gimp és disponible per Windows i Linux.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint