de juliol 08, 2008 Navegació anònima, segura i sense rastres

De vegades necessitem connectar-nos a llocs on no volem deixar empremtes. Altres vegades, el que necessitem és no deixar rastre dels llocs pels quals hem navegat perquè estem a la feina o per mil coses. Hi ha una navegador, basat en el Firefox, anomenat Xerobank, que bàsicament és una modificació del Mozilla amb totes les opcions de seguretat implementades i que navega a través d'un túnel segur, la xarxa de servidors TOR (The Onion Router). A més, esborra tota traça de navegació en tancar la sessió, i fa que fora com si mai hagueres estat navegant. En segons quines circumstàncies, pot ser molt útil. És una mica més lent que el Firefox normal, però és degut als mecanismes que fa servir per navegar de forma anònima. El podeu descarregar d'ací i comentar després què us ha semblat.
del.icio.us

3 comentaris:

Kove ha dit...

Bona iniciativa!

Una altre forma, és fer servir tant el Firefox com el Tor en portable. Es a dir, no cal ni instal·lar-lo en el PC. Així si aneu a casa d'algun amic, familiar, o feu servir un PC que no sigui vostre, podreu navegar anònimament sense ni tan sols d'haver d'instal·lar el soft.
Un bon lloc per trobar aquestes petites joies portables és: http://appsportables.blogspot.com/

Kove
www.motor.cat

Sergi Huete ha dit...

Aixo esta molt be, molt bona web, pero escolto molt poc RAC 1, nomes escolto MINORIA ABSOLUTA, que ho fan molt be

Salut!

VISCA CATALUNYA!

Anònim ha dit...

Perdoneu la meva ignorancia, però això vol dir que tampoc queden rastres en el servidor de la empresa de la navegació per Internet?

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint