de setembre 01, 2008 Aparcar per SMS a la gran ciutat

Com sabeu perfectament tots els qui cada dia us fiqueu a una gran ciutat, això d'aparcar està cada dia més pelut. Internet també pot ajudar en la dura feina de trobar un forat on ficar-se. Una pàgina anomenada 'Tuplaza' cerca aparcaments buits a través de la Xarxa i l'SMS. Es tracta d'una nova mostra d'aplicació pràctica de la Web 2.0. Una vegada registrada la teua plaça d'aparcament, rebs cada dia un SMS que et pregunta si la deixaràs lliure algun moment del dia. En funció de la resposta, els qui busquen aparcament per aquella zona són informats dels forats que poden trobar per deixar el cotxe, amb la coordinació de la pàgina Tuplaza. És a dir, que mitjançant aquest sistema, tu pots compartir la teua plaça d'aparcament i beneficiar-te, així d'una altra allà on la necessites. Una vegada més, es demostra que la filosofia Web 2.0 de compartició no és només una cosa d'Internet, sinó que s'està extenent per pura lògica a la societat online.
del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Salut!
No acabo d'entendre bé el servei que fan. Es a dir, si jo sóc usuari de "TUplaza" i aviso que deixo un lloc lliure per aparcar, aquesta gent avisarà a la resta d'usuaris que hi ha un lloc buit? Si és així, que passa si algú que no és usuari del servei aparca? Monitoritzen les places d'aparcament i notifiquen del estat en temps real?

Algú m'ho explica?

Kove
www.motor.cat

Anònim ha dit...

Jo penso que son places de garatge y no d´aparcament. Compartir plaça d´aparcament no tindria gaire sentit perquè les places no tenen propietari i qualsevòl te dret d'aparca.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint