de desembre 17, 2008 Fabricant la parella perfecta

Internet està plena d'històries curioses. Resulta que un canadenc ha 'fabricat' la seua parella perfecta. Es tracta d'una dona que havia estat buscant durant anys i no havia aconseguit trobar. Finalment, cansat d'anar tombant amunt i avall cercant la dona dels seus somnis, va decidir fer-la ell mateix. L'enginyer es diu Le Trung i ha creat una 'robota' (¿s'ha de ser políticament correcte amb les màquines?) anomenada Aiko, que ho fa tot. Aiko és capaç, segons el seu creador, de reconéixer les cares, d'identificar els medicaments i, fins i tot (oh, cosa excepcional...) escampar mantega a les torrades (si sabera lo roïn que és la mantega...). A més, el compare Le Trung diu que Aiko és verge i que, de moment, tot i que té capacitat pel sexe, no pensa dormir (¿dormir, Trung?) amb ella. Trung creu que només és una minyona còmoda i barata, però s'equivoca... s'acabarà enamorant bojament d'ella! És la venjança del deu de la robòtica (què gran, Blade Runner!). Podrieu arribar a estimar com es fa amb una altra persona una màquina com Aiko? Mireu el vídeo i opineu pensant que tot es pot millorar en la vida...

del.icio.us

2 comentaris:

PutaBolsa ha dit...

Sóc concient que no és el lloc adecuat,però em fa por que no ho veigueu:

M´agradaria que parlesiu d´un nova iniciativa que s´ha possat en marxa per igualar l´impost de successions i donacions de Catalunya amb la resta de comunitats autonomiques.Jo ja ho he fet amb el meu blog (i altres blocs catalans mes petits ho estan fent de mica en mica),aqui tens el del meu bloc i el d´algun altre:
http://www.putabolsa.es/?p=1181
http://trentaideu.wordpress.com/2008/12/17/adeheriu-vos-hi-prou-impostos-de-successio-a-catalunya/
i aquesta és la iniciativa a donar a coneixer:
http://noimpostsuccessions.forocatalan.com/forum.htm
Jo vaig descubrir la iniciativa ahir al programa del Matins de TV3 de Josep Cuni.
T´adjunto video programa Josep Cuni del Matins de Tv3:
http://www.tv3.cat/videos/913359

Anònim ha dit...

I tant que tot es pot millorar, però sincerament, crec que això es te que millorar molt perquè tenir una "robota" a casa i cada vegada sentir el ñiiiiick del engranatge crec que em posaria molt nerviós. Podria haver-li posat a la pobre algo d'expressió perquè fa cara fàstic. Ja no dic res de "dormir"

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint