de març 20, 2009 A cinc segons del desastre... o de la salvació!

Google segueix intentant salvar-nos la vida coste el que coste. Ara, ha incorporat al seu correu Gmail una funció que ens pot estalviar molts maldecaps: es tracta d'una opció que ens donarà cinc segons per cancel·lar l'enviament d'un correu, si ens penedim de fer-ho. Moltes vegades, quan hem pitxat la tecla 'enviar', ens ve una escalforeta de dins que ens diu que ens estem ficant de peus al femer i que no hauríem d'haver enviat aquell correu. Quan li diguem a la nostra parella alguna veritat que farà més mal que bé, quan li diguem a algun client alguna cosa que es mereix però que ens acabarà perjudicant o quan li escrivim a la nostra parella alguna certesa massa incòmoda. Ara, Gmail que vetlla pel nostre benestar, ens permet, durant cinc únics segons, cinc segons d'or, penedir-nos i cancel·lar aquell enviament que, ben segur, ens complicarà la vida: què gran és Google i què burros que som nosaltres! (O era a l'inrevés, ara no ho recorde ben bé...). (Com en les altres funcions 'especials' dels Labs de Gmail, per activar-la s'ha d'anar a la configuració, canviar l'idioma a anglès i llavors apareix una nova pestanya anomenada 'labs' on s'accedeix a tota una filera de noves opcions.)
del.icio.us

2 comentaris:

Dani ha dit...

A mi em passa molt que em deixo l'adjunt.

M'ho posaré que és gratis

Anònim ha dit...

Vidal, la figura que has posat en el post no és del Gmail!! És d'un altre sistema (zoho mail) que el blog que has enllaçat comenta! Una mica de cura, si us plau.

De moment, en el Gmail no es pot triar el temps de retard i jo amb el temps que donen no arribo a cancel·lar. Em sembla que pot ser útil quan en enviar t'adones d'una falta d'ortografia, que t'has deixat informació important o un adjunt.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint