d’abril 17, 2009 Facebook aprén del les errades i ara consulta els usuaris

Recordareu que Facebook va intentar canviar la política de privacitat a principis d'any com qui no volia la cosa i una reacció dels internautes ho va impedir. Ara han decidir tornar-hi, però canviant la forma: segons una entrada del fundador de Facebook Mark Zuckerberg al seu bloc abans d'ahir, els nous termes de servei de Facebook es sotmeten a votació popular entre els membres de la Xarxa Social. Si la votació supera el 30% de la gent que forma Facebook, és a dir, uns 70 milions d'usuaris, el resultat serà vinculant. Si participa menys gent, llavors faran el que voldran. És per això que cal aprofitar aquesta rectificació dels responsables de la Xarxa social més gran del món i també d'Espanya. La cosa no és baldera, perquè l'acceptació dels termes de servei pot fer que les nostres fotos, contactes, vídeos o qualsevol informació privada puga ser usada com vulguen i fins quan els convinga. Això és coherència, que una xarxa social funcione democràticament i que prenga les decisions basant-se en la filosofia web 2.0. Ho hem d'aprofitar, tenim fins el dia de Sant Jordi per votar en aquesta adreça.
del.icio.us

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Ostres Xavier... La iniciative em sembla molt bona per part de Facebook, exemplar. Però tu t'ho has llegit tot, els "Estatuts" nous que proposen i els Estatuts vells, per poguer decidir quin és millor...?

Es que, sincerament, em fa mandra... Si tu em recomanes una cosa o l'altra, jo confio en vosaltres, ja tens un vot!!!

Apa, Salut!!


David.
Estoril

Anònim ha dit...

FE D'ERRADES!!!

iniciativa, poder, És que...

A vegades escribim massa ràpid!!


David.
Estoril

Xavier Vidal ha dit...

lo d'escriure massa ràpid és veritat i jo em quedaria amb els estatuts vells... ja saps, més val roí conegut que bo per conéixer. Salut!

Anònim ha dit...

Facebook es perillós, siga com siga. Jo em vagi esborrar perquè em feia por el que puguessin fer amb les meues dades i fotos.

Anònim ha dit...

El que és lògic és no posar dades personals com ara domicilis, telèfons, correus electrònics de la feina, etc...

A mi no em preocupa saber que hi ha un nois a Califòrnia que poden disposar en total llibertat de les fotos que jo he penjat a Internet. AIXÒ Sí, RES DE FOTOS COMPROMESES MEVES NI DE NINGÚ. Unes fotos d'unes vacances amb uns quants paisatges per a ensenyar als meus amics i poca cosa més...

Per cert, tinc entès que els Estatuts nous incorporen idees dels usuaris, mentre que els vells els van crear els nois de facebook i ja està, fa uns anys, aun no sabien quin abast tindria Facebook al 2.009... Jo estic d'acord en això de "més val boig conegut...", en aquest cas...

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint