d’abril 07, 2009 Windows 7 permetrà tornar a l'XP si l'usuari ho vol

Definitivament, corren nous aires a Microsoft. Una de les queixes més habituals dels darrers temps era que compraves un portàtil i portava instal·lat el Vista, ho volgueres o no. Els qui instal·laven el Vista i no els agradava (un boquera de gent!) no podien tornar a posar l'XP. Doncs això canviarà radicalment amb el Windows 7 perquè els responsables de Microsoft habilitaran la possiblitat en el nou sistema operatiu de fer el que se'n diu un Downgrade, és a dir, una 'regressió', podríem dir. Això permetrà que, una vegada instal·lat i funcionant el Windows 7, si no convenç, es podrà tornar a una versió anterior, en aquest cas, al Windows XP o bé el Vista. És una política intel·ligent perquè tracta amb respecte el consumidor i implica que la prioritat és que l'usuari estiga content amb el producte que ha adquirit, una cosa que molts creuen que no s'acomplia amb el Windows Vista. A més, com ja hem dit alguna vegada, Microsoft pot oferir aquesta possibilitat perquè està molt segura que el seu nou producte, el Windows 7, agradarà a la majoria de gent i pocs voldran tornar endarrere quan hagen tastat la facilitat d'ús, la fiabilitat i la compatibilitat de la nova criatura informàtica de l'empresa de Steve Ballmer.
del.icio.us

9 comentaris:

Anònim ha dit...

akesta pobre gent de microsoft ja no sap k mes fer per enredar la gent a comprar la merda de SO k venen...
i els pobres "burrus" de sempre comprant un SO k els espia, els enganya, i els limita la funcionalitat del SO. ah!!! i això si, sobretot, compreu un bon antivirus k si mai teniu problemes no us puguin dir k es culpa dels virus....

Anònim ha dit...

i perque no es plantegen de deixar de treure nous windows ?
mas vale loco conocido...

Anònim ha dit...

osti, no es pas mala idea, deixar de treure nous windows i mirar de fer funcionar els k ja tenen XDD

montse ha dit...

La veritat és que des que vaig sentir Xavier Vidal que parlava tant bé del Windows 7, vaig decidir esperar-me per comprar-me el micro ordinador que fa temps que desitjo. Vull comprar el nou Sony Vaio "de butxaca", la serie P de 8 pulzades, però com sols té 2 GB vull estalviar-les al màxim i segons el Xavier el Windows 7 serà molt més eficient que el Vista... ¿què opineu la resta???. "Pantallitas" t'agrairia molt que em donessis el teu parer, ja que per mi ets de "confiança". ¿a més, què n'opines dels ordinadors de "bolso"?

Anònim ha dit...

passa de windows i proba l'ubuntu, si no t'agrada, sempre tens l'opcio de comprar el windows....

Jordi ha dit...

L'Ubuntu i tots els Linux en general estan molt bé, fins que et trobes un dispositiu que no té drivers i no hi ha manera que funcioni fent 1000 invents.
També estaria bé que puguéssis obrir unes 10 pestanyes amb pàgines amb flash sense que es quedés l'ordinador mig atontat, o que puguéssis redimensionar la finestra del navegador sense haver d'esperar 1 o 2 segons, com als temps del 486, o sense fer servir el 100% del processador.
Això sense tenir en compte que el suport per als jocs de PC és gairebé nul, o que els jocs per pc només surtin nadius per windows en la seva majoria.
Per altra banda, des que faig servir el windows xp, i ja fa més de 5 anys, he tingut problemes amb virus un sol cop, i es va poder arreclar.
Tot i així, tinc instal.lats Ubuntus i Fedoras que utilitzo sobretot a la feina gairebé de forma exclusiva.

Onlyamd ha dit...

Ja posats a fer que facin un Downgrade al Windows 3.0 de l'any 1990!

S'ha de ser "burru" com diu el primer Anònim per fer un Downgrade, i també per pensar que amb Linux no existeixen root-kits ni cap mena de software espia... la ignorància està molt estesa pel que veig...

Linux per molt Ubuntu que sigui, no s'autogestiona ell solet, i com no tinguis coneixements avançats prèviament ho tens bastant difícil..., i ni pensis en Hibernar o Suspendre perquè es penja!!! (provat en el Portàtil Dell Latitude E4300 que porta Ubuntu...)

Anònim ha dit...

potser si k de l'ubuntu no n'hi ha pertant, a mi em va de puta mare i es gratuit, tb tinc el vista, em va costar 80€ i es una puta merda, tinc problemes de compatibilitat per tot arreu, per no parlar del marevellos centre de xarxes del vista, o del k em va costar l'antivirus per poder anar mes trankil....

i necessites coneixament avançats per fer anar l'ubunut??? has probat de buscar informacio a la xarxa??? tu saps dels milers i ilers de tutorials i pagines d'ajuda k hi ha???
no fa gaire mes d'un any k estic embolicat en el mon del linux, i la setmana passada vaig montar un servidor amb un proxy transparent, configurant el firewall i tot els k implica, i coneixements??? ja va just k tingui el graduat escolar...

Onlyamd ha dit...

Doncs a mi l'Ubuntu no em va de puta mare i me la rebufa que sigui gratuït o no, com si 80€ per amortitzar-lo en 6 anys (mínim) sigui un gran dispendi per a mi, el que vull es que funcioni l'hibernació, per exemple.

Coneixements avançats els necessito quan no funciona adequadament com es el meu cas.

És clar, si només vols utilitzar el bloc de notes si que funciona jaja, pero intenta que funcioni el HDMI amb un TV concret, o jugar als últims jocs, etc... difícil ho tindràs si no tens coneixements previs i ni així...

Sobre el teu problema amb Vista, problemes de compatibilitat? doncs mira pensa que Windows te x10 respecte Linux en tutorials per la xarxa xDD, busca una mica que es tot "next, next" jajaja.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint