de juny 26, 2009 Michael Jackson, el rei pop d'Internet

Com ja sabeu, anit va morir Michael Jackson que, a banda de ser el rei del pop, jo diria també que era una mena de rei d'Internet, per la repercussió que tenia a la Xarxa. Diuen que va morir intentant apaivagar el dolor, després d'haver-se xutat una dosi important de 'Demerol'. Quina contradicció, que intentes matar el sofriment i acabes provocant el dolor més gran, el de la mort. Potser era una metàfora de la seua vida sencera. Jackson era l'inspirador de més de setanta milions de pàgines a Internet i els mitjans com Twitter van reaccionar a l'instant. Fins i tot, pocs minuts després de la mort, el propi Ashton Kutcher, el marit de Demi Moore, ja escrivia un twitt sobre això. La Vikipèdia, tan criticada de vegades, va reaccionar gairebé de forma immediata, tot i que algunes referències estaven protegides. Youtube i altre serveis de vídeo ja anaven plens de vídeos sobre la mort de Jackson aquesta matinada, explicant les circumstàncies o rendint tributs a la figura del cantant. La seua pàgina oficial va ser actualitzada pràcticament deforma immediata. Al Facebook ja hi ha desenes de grups en memòria de l'autor del Thriller que ploren llàgrimes digitals per la figura més controvertida de la música pop de les darreres dècades. En definitiva, que al meu entendre, Michael Jackson no era només el rei del pop, sinó també, el Rei Pop d'Internet.
del.icio.us

6 comentaris:

ona ha dit...

jo soc fan de madonna, i no em puc imagina si ella moris aixi. sento molt la mort del MJ, aixi animo a tota la gen fan d'ell, i dir k a sigut un crak en tot el k a fet i k el nou rei del pop no el podra igualar.

Anònim ha dit...

Que ha sigut un bon music i tot el que voleu, d'acord, però dir que ha sigut un crack en TOT el que ha fet implica passar per alt certes coses que, a la gent que no són estrelles del pop, no s'els hi perdonen tan facilment.
Ja sé que quan mor algú no és moment de parlar de segons què, així que fem-ho fàcil i parlem només de música...

siqui

Anònim ha dit...

com es deia aquell freak que deia que ell havia estat el que havia composat "Thriller"?. ho busco a la xarxa però és impossible de trobar.
Mercè

Anònim ha dit...

En el 88, a Chic privée, van fer un concurs de qui ballava com M.J. Amb un amic ens hi vam presentar. Vam quedar que si guanyava un dels dos ens hi navem junts. Vaig guanyar i em van regalar les 2 entrades pel concert. Una alemana, amb molt bona presencia, i millor amabilitat, va fer que durant uns mesos el meu amic i jo no ens parlesim. No vaig compartir aquell moment amb ell.Com bon amic que ès, no va passar mès que això.

Xavier Vidal ha dit...

Mercè, crec que et refereixes a Luixi Toledo... que deia que el Trhiller era seu i li l'havia copiat en Michael Jackson...
Salut!

Anònim ha dit...

Sí, era aquest Xavier. Moltes gràcies. Per si algú el vol veure.
http://www.youtube.com/watch?v=6sUohultT3k
Ja sé que és un pecat fer això!
A mi m'ha agradat molt en Michael Jackson.
Mercè

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint