d’agost 26, 2009 La publicitat és més poderosa que l'Administració

Pensava que sí, però la realitat m'ha desmentit. Com recordareu vam parlar ací de les Llistes Robinson, un sistema per evitar que la publicitat t'agobie a casa, al telèfon o al correu electrònic. Pensava que seria efectiu perquè, efectivament, durant els deu dies següents a apuntar-m'hi em van deixar tranquil. Però tan sols va ser un miratge. M'he passat l'estiu esporgant-me moscardons que em volien vendre ofertes de telefonia, que volien donar-me un premi fenomenal que m'havia tocat o bé un solucionar-me la vida per sempre. Sé del cert que l'entitat que s'encarrega de mantenir les Llistes Robinson a Espanya van rebre la meua petició perquè vaig rebre confirmació per correu electrònic. Ara bé, l'efectivitat ha estat totalment nul·la. I em dol dir-ho, perquè confiava què funcionaria. Supose que la crisi ha fet relaxar el control sobre les empreses que fan marketing telefònic, porta a porta o a través de l'email. I ho entenc, perquè molta gent es guanya la vida així però hi ha un mecanisme pel qui no vulga ser objecte d'aquestes campanyes tan agressives. I no funciona. Llàstima, era bo pensar que es podia...
del.icio.us

3 comentaris:

Alpinestar ha dit...

vaig llegir això de la llista Robinson i veig que es comprometien a no enviar informació "...cuando para la realización de la campaña publicitaría traten datos de fuentes accesibles al público o de base de datos de otras entidades con las que usted no mantenga ni haya mantenido relación alguna".

Per tant, pel que entenc, sí que poden tractar dades d'entitats amb lesque sí tinguis o hagis tingut relació? En aquest cas, solen ser moltes les companyies per les que passem, i moltesles que potencialment ens trucaran.

No és així?

salut!

Anònim ha dit...

Jo també em vaig apuntar i tampoc ha funcionat gaire bé. Llàstima.

Xavi

Xavier Vidal ha dit...

Hola Alpinestar, doncs la veritat és que no ho sé del cert, però sembla ser que sí. De tota manera, a mí m'ha decebut el fet que no haja funcionat perquè pel que tinc entès, en altres països, sobre tot de l'europa nòrdica va bastant bé. Salut!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint