de setembre 25, 2009 Autobloqueig del router d'Imagenio, quina gràcia!

Per molt de temps que portes veient coses en aquest món de la tecnologia mai ho saps tot. Ara sembla que els routers d'Imagenio, de colp i volta, s'autobloquegen per motius de seguretat. Parlant amb els serveis tècnics d'Imagenio m'han dit que no hi ha cap motiu concret de seguretat, que simplement passa, que de tant en tant, es trava i no hi pots accedir a través del portal Alejandra, l'eina de configuració dels routers de Telefònica. I per molt que renegues, els tècnics et diuen que no poden fer res, que ells tampoc poden solucionar el problema i que l´única cosa que pots fer es resetejar el router, pitjant durant quinze segons seguits el botó de reset. Ara bé, heu de saber que aquesta operació comporta perdre tota la configuració que teníeu: els ports oberts (per fer anar bé els programes P2P, per exemple), el nom de la xarxa wifi (sí, sembla impossible, però et canvia el nom de la teua pròpia xarxa i la contrasenya) i t'ho deixa tot net com una patena. Un desastre i l'única explicació que et saben donar és, simplement, que passa i que no hi ha cap més camí que trinxar-ho tot i tornar a la configuració de fàbrica. Per tant, si teniu Imagenio-Telefònica i us comença a fallar la connexió a Internet, el wifi del router o noteu coses estranyes i no podeu accedir a la configuració via web a través del portal Alejandra, ho haureu de refer tot de zero. Ara bé, el consell és que, quan vaja bé, feu una còpia de seguretat de la configuració: des del propi portal aneu a la pestanya 'Perfiles' i guardeu la configuració i així, quan tot pete, sempre podreu recuperar el punt que us anava el router de primera. Espere que el consell us ajude per quan les coses es posen tortes.
del.icio.us

4 comentaris:

Adrià T. ha dit...

Conec un avi en un poblet de la Cerdanya, la mar de feliç i no te tots aquests problemes...

Un particular ha dit...

Hola. Tu i el Sr Cañellas, ja no sortiu al versió?
Llàstima!

Carles ha dit...

Hola,
Fa cosa 1 mes em varen renovar l'antic router al nou d'imagenio (de duo a trio) i quan em varen dir que necessitava accedir al portal alexandra perquè no podia modificar el router directament com abans, i que ho feien per facilitar la feina al usuari, els vaig demanar si no em podien deixar configurar-ho a mi directament i la seva contestació va ser que ell no ho sabia, que creia que no.

Doncs bé, un cop va marxar el tecnic vaig provar d'accedir al router i com que estava encriptat vaig decidir anar al portal alexandra.

L'únic que has de fer per guanyar el control del teu router i estalviar-te problemes amb el portal (el qual cada 2 per 3 esta inoperatiu) és anar a la opció de canviar contrasenya i posar la que tu vulguis. Et tardaran 1 o 2 dies i perdras el "gran privilegi" de poder modificar el router des de alexandra.

Un cop fet això tindràs accés total al teu router ^^.

Salutacions :D

Carles ha dit...

Per cert, logicament apart de guanyar control total t'estalviaràs del problema del bloqueig del router degut al portal alexandra :)

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint