de gener 25, 2010 Grooveshark, alternativa a l'Spotify sense interrupcions

Spotify ha estat una de les troballes més grans de l'any passat. Escoltar música sense haver-la de tenir físicament a l'ordinador i des de qualsevol lloc és un gran servei. Ara bé, si no ets usuari premium, has de 'suportar' la publicitat de tant en tant. Si això us resulta molest, hi ha una alternativa (bé, n'ha ha moltes, de ràdios online, però aquesta és especial) anomenada Grooveshark, que funciona tan bé com el propi Spotify però amb avantatges: de primer, no té talls publicitaris ni restriccions; de segon, no cal que ningú et convide ni trobar una porta del darrere per entrar i, a més, té un catàleg musical encara més ampli que el propi Spotify. El 'peravall' és que s'ha d'obrir des d'una pàgina del navegador, però com que avui el navegador el tenim sempre obert, tampoc és un gran entrebanc. Ara bé, si això us molesta hi ha una extensió del Firefox, com expliquen a El Nostre Racó (que per cert, us recomane vivament perquè fan un anàlisi comparatiu molt exhaustiu i molt ben raonat) anomenada Mozilla Prism, que permet fer córrer l'aplicació web com si fos un programa més de l'escriptori. Grooveshark, fins i tot, permet incrustar un reproductor de música pel vostre bloc o pàgina d'Internet, com el que veieu davall en aquesta mateixa entrada. Proveu-lo i deixeu els vostres comentaris.

del.icio.us

7 comentaris:

jrosell ha dit...

Cràcies per la referencia. Sóc lector habitual del teu blog ;)

Marc ha dit...

Moltes gràcies! realment interessant, molt bona aquesta informació!

Aina ha dit...

Sí, jo també et llig habitualment.
Molt i molt interessant!
Gràcies!

Kezdonet ha dit...

Estava a punt de començar a fer servir el Spotify però trobo que no paga la pena...

Moltes gràcies.

Xavier Vidal ha dit...

Gràcies JRosell, jo també solc llegir el teu. Bona Feina!!!
Gràcies a tots pels vostres comentaris!

Joan ha dit...

Gràcies per la recomanació, però ara mateix no hi ha res que s'acosti al spotify. La televisió de franc inclou publicitat, i ningú es queixa. Si no t'agrada, sempre pots pagar pel digital+, imagenio, etc. No crec que la gent tingui raó a l'hora de queixar-se sobre la publicitat al spotify, si no t'agrda, paga! i sinó conforma't. Fa poc vaig conèixer uns americans i es van quedar meravellats de la sort que teníem de poder gaudir d'un programa com aquest! i alhora resulta ser una solució justa a la guerra entre els dos bàndols, "els pirates" i l'SGAE.

VISCA SPOTIFY!!!

per cert, m'encanta el teu blog, cada dia el reviso en busca d'alguna nova troballa! Gràcies

rv ha dit...

El GrooveShark és com el Deezer: et busca i troba àudios de manera bastant desordenada, amb volums diversos, sense informació. Em quedo amb l'Spotify (malgrat la publi): l'enllaç amb info de l'Allmusic és genial, les recomanacions d'altres grups també. Només hi afegiria que es poguessin eliminar àlbums, perquè sovint et trobes àudios dins de recopilatoris que no t'interessen gens i de sobte et sonen sense voler-ho cançons infectes. A més s'hi pot trobar molta música en català, cosa que al GS i al Deezer és força més difícil.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint