de març 12, 2010 L'IPad guanya els "fiasco awards"

El passat 27 de gener es va presentar el nou enginy d'Apple, l'IPad, que va arribar al mercat com una revolució tecnològica. Ara ha merescut el qüestionable premi "Fiasco Awards", justament per les característiques que l'havien de fer un autèntic prodigi: incompatibilitat amb continguts flash, impossibilitat d'instal·lar aplicacions que ni estiguen a l'Apple Store, no té ports USB o FireWire, no té sortida de vídeo Hdmi ni Dvi, no té càmera, no és multitasca i no es pot, per tant, navegar i escoltar música, per exemple, a l'hora, no treballa amb targetes sim estandart per les connexions a Internet, només amb microSIM (que, de moment només utilitza el propi IPad) i treballa amb el ja antic 4:3 i no amb 16:9. Sent justos, la veritat és que no es tracta d'un dispositiu realment útil, però tampoc és com per tirar-lo a les escombraries i se'n vendran molts perquè és una autèntica andròmina de disseny que farda molt quan la tens a les mans. Els "Fiasco Awards" són una iniciativa privada que premia les pitjors iniciatives tecnològiques de l'any. La resta de candidats a que ha 'derrotat' l'IPad eren:I doncs, a qui li hauríeu donat vosaltres el premi, de no ser l'IPad? Deixeu-ho als comentaris.
del.icio.us

3 comentaris:

Ruben ha dit...

Com molt bé has dit, tots els defectes queden tapats per la poma mossegada... no ho sembla, però té el poder sectari de fer creure que és millor perquè és més car!

Aleix ha dit...

El que fa els fiasco awards, no te massa idea pel que veig... es un dispositiu més modern que la resta... amb el temps es veurà, no entenc com critiquen un dispositiu que encara no s'ha pogut tocar, ni se sap si es vendrá o no... entenc que una cosa es un fiasco quan no es ven, pero es que que hi hagi gent que no li agradi un producte d'una marca no vol dir que deixi de ser un producte gran.

pel que fa a les característiques:
no té ports USB o FireWire,
http://images.apple.com/euro/ipad/specs/images/usb_connectors_20100127.jpg

no té sortida de vídeo Hdmi ni Dvi,
TV y vídeo
Admite 1.024 x 768 con el adaptador de conector Dock a VGA; 576p y 480p con el cable Apple de AV por componentes, 576i y 480i con el cable Apple de AV compuesto

No té càmera,
(temps al temps) l'espai hi es, si no l'han posat es per tema marqueting... com el video al iphone es una empresa i no una ONG

No és multitasca i no es pot, per tant, navegar i escoltar música

totalment mentida Si que es pot, aixi com amb l'iphone, es una multitasca selectiva que serà més extesa amb el 4.0

el problema de l'ipad es que hi ha massa rabiosos que esperaven que fos un macbook air, pero no treuran un dispositiu que ja existeix no?

Unknown ha dit...

Penso que Apple es passa molt treient al mercat dispositius que tenen mancances i que, amb tota seguretat, podrien no tenir-les. Suposo que és una forma d'obtenir un major retorn de la inversió, ja ho tindran estudiat. Amb l'iPhone així ha estat. Primer un telèfon de disseny però, que vistes les versions actuals, no era per tant. Però, un èxit igualment.

Els fiasco awards no tenen sentit però. tindrien sentit al final de l'any, havent vist l'esdevenir dels mesos. Ara és un exercici de futurologia que pot ser refutat si el producte, car i poc atractiu, per a mi, acaba tenint èxit.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint