d’abril 26, 2010 "Zona de descàrregues", bon reportatge a TV3

TV3 va emetre fa unes setmanes un bon reportatge sobre l'SGAE i la recaptació compulsiva dels drets d'autor i ahir diumenge, el programa "30 minuts", va tornar a encertar amb un reportatge anomenat "Zona de descàrregues". Amb gran luxe i varietat de testimonis i tocant els punts claus de s'assumpte de les descàrregues de música per Internet va donar una visió neutral i molt argumentada de la realitat d'una indústria musical que es rossega les ungles sense saber què per fer parar el seu descens d'ingressos per la venta de cedés físics. Perquè en el el fons es tracta d'això: la música no està en crisi, els autors no estan en perill, només la indústria i el seu concepte de guanys per venda d'objectes físics està en crisi en una era plentament digital. Vos recomane que perdeu uns quants minuts en veure el magnífic reportatge perquè paga la pena i aclareix, si no ho teníeu clar ja, en quin punt està la pol·lèmica.
del.icio.us

2 comentaris:

Ruben ha dit...

Doncs sí, va estar molt bé... curiosament tots els que deien que perdien milions i milions de diners, anaven ben vestit, encorbatats i engominats. Casualitat?

Anònim ha dit...

Com l'anterior sobre la SGAE, molt encertat. Es va donar veu a tothom i crec, n'hi va haver uns que van quedar retratats. La imatge de tots aquells cantants "manifestant-se" és per emmarcar. Més que res, per a tenir-los ben comptats i no tornar a comprar cap CD seu.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint