de maig 20, 2010 Office 2010 de franc durant mig any

(ACTUALITZACIÓ: NO descarregueu cap beta de l'Office 2010 si no és de la pàgina oficial de Microsoft perquè estan distribuint virus sota l'aparença de l'Office BETA.)
(Via informaticaxp.net) Com sabeu, el nou Office és el 2010 i Microsoft vol que siga un producte que encara reforce més la seua posició en el mercat de l'ofimàtica (processadors de text, fulles de càlcul, presentacions...). Segurament ho aconseguirà perquè, si cada vegada més gent qüestiona el Windows com a sistema operatiu i busca alternatives, en el camp de l'ofimàtica, poca gent discuteix el lideratge de l'Office de Microsoft. Fins i tot quan es fa servir altres sistemes operatius, com Línux o Mac, és molt freqüent seguir usant l'Office, encara que
siga amb l'emulació del Wine o el CrossoverOffice. La cosa és que una de les vies per les quals Microsoft vol consolidar l'Office 2010 és fer que l'utilitze quanta més gent millor. Ara, hi ha un petit programa que es diu Office 2010 Trial Extender que el que fa és explotar la possibilitat d'allargar la versió de prova cinc vegades més. El resultat és que tens el programa actiu, legal i funcionant durant 180 dies. Temps més que suficient per decidir si el vols comprar o prefereixes usar-ne un altre.
Podeu descarregar l'Office 2010 de prova (funciona amb versions
RTM (14.0.4760.1000)
Podeu descarregar l'Office 2010 Extender en aquesta adreça

del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint