de maig 31, 2010 Què feia el creador de Facebook a la uniersitat?

Quan crees una empresa que assoleix 400 milions de clients, et converteixes en un objectiu molt llaminer per vendre llibres, articles de diaris o rumorologia variada. Un nou llibre sobre el creador del Facebook està al mercat per descobrir els 'secrets' de Marck Zuckerberg. L'autor és David Kirkpatrick i el llibre es diu "El efecto Facebook". Promet contar coses que fins avui ningú no havia desvetllat d'aquest jove empresari que s'ha convertit en el prototip de triomfador a la xarxa. I es farà una pel·lícula de gran pressupost protagonitzada pel Justin Timberlake. Se'n parlarà molt. Entra altres coses, el llibre diu sobre Zuckerberg:
  • Abans de crear Facebook, Zuckerberg va tenir problemes amb els directors de Harvard per haver creat un polèmic portal conegut com "Facemash", on Zuckerberg i els seus companys pujaven fotos de les noies que estudiaven a la universitat per a qualificar l'1 al 10 com "calentes o no".
  • El 2004, Zuckerberg va ser acusat de hackejar el de correu electrònic de dos periodistes del Harvard Crimson, el diari de la universitat, que investigaven les acusacions contra ell, per haver robat la idea de Facebook a tres estudiants de cursos superiors: Cameron Winklevoss, Tyler Winklevoss i Divya Narendra.
  • En els seus començaments, Zuckerberg solia referir-se als usuaris del portal com "babaus del cul" que confiaven en ell a l'hora de posar a les seves mans informació personal, segons va revelar una conversa mantinguda per xat. "Tinc 4.000 correus electrònics i les seves contrasenyes, fotos i números de seguretat social, la gent confia en mi, són ximplets".
  • El primer president de la companyia, Sean Parker, va ser expulsat de Facebook després de ser arrestat per possessió de drogues. Els programadors del portal vivien a base d'una droga coneguda com Provisuael per complir amb les dates límits de lliurament dels diferents projectes.
  • Els propietaris de l'apartament llogat a Zuckerberg durant l'estiu de 2004 van demandar-lo per deixar l'habitatge fet un desastre.
  • L'agost de 2009 es va publicar un informe en què es demostrava que Facebook havia enviat els seus anunciants els noms, edats i professió de tots aquells usuaris que Clickair en els seus anuncis.

del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint