de juny 08, 2010 Iphone 4, l'autèntic Iphone "killer"

Ahir va presentar el reviscolat Steve Jobs la nova peça de cobdícia tecnològica d'Apple, l'Iphone 4. Ja el coneixíem, perquè algú se'l va deixar descuidat a una cerveseria californiana i els de Gizmodo el van aconseguir i el van analitzar. Però la presentació oficial va ser ahir. Quan fa unes setmanes una companya em va dir que algunes companyies telefòniques estaven oferint l'IPhone per zero euros, amb plans de permanència "normals", és a dir, pla de dades dels més barats i 18 mesos de lligam, de seguida vaig pensar que s'acostava el dia de la presentació: s'havia de buidar els magatzems dels IPhone "vells" perquè quan la presentació es fera oficial, ningú no voldria el model anterior. I ja ha arribat allò. El nou IPhone sembla un gran dispositiu mòbil, amb una càmera que, per fi, té s'acosta a la dels competidors, té un nou sistema operatiu multitasca, l'iOS, que permetrà, per exemple, editar vídeo amb iMovie al propi telèfon, videoconferència, suport per jocs com el Farmville, nou navegador Safari 5(des del que estic escrivint aquesta entrada), una nova pantalla, vidre al davant i al darrere, una millor bateria... en fi, un petit Mac a la butxaca. És a dir, que cap dels models al mercat era un autèntic "Iphone Killer", ho és el nou Iphone 4 perquè el mercat sembla estabilitat-se: els professionals usen més la Blackberry, els particulars amb poder adquisitiu usen l'IPhone i una gran majoria segueix usant Nokia i, per tant, és el nou IPhone el que acabarà amb el vell IPhone més que cap altra cosa, crec jo. I, per cert, tant que se'n reien a Mac d'aquella vegada que al Bill Gates li va sortir la pantalla blava de la mort durant una presentació del Windows 98 i ara també li ha fallat a Steve Jobs la demostració quan intentava connectar-se a Internet. El deu de la informàtica deu ser un compare molt catxondo...
del.icio.us

2 comentaris:

Ruben ha dit...

La pregunta és la de sempre: realment calia? Realment cal deixar-te un altre cop la pasta que val per ser més prim, més potent i amb més càmeres? Ho farem servir tot?

Jo vaig amb un Sony Ericsson W595, no és gran cosa, però només faig servir, a part de trucar i SMS, el reproductor de música, el navegador i poca cosa més... la resta gairebé no sé ni per què serveix!

Cardhuuu ha dit...

jo continuaré amb Android... serveix pel mateix, però pots triarel terminal que vulguis. I és de codi lliure!! llarga vida als Androides verds!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint