d’octubre 05, 2010 Dilluns vinent es presenta el nou telèfon de Windows

Dilluns vinent es presentarà a Nova York el nou telèfon de Microsoft, el "Windows Phone 7", que incorpora una versió del nou sistema operatiu de l'empresa, el 7. No sé si és cosa meua, però tinc la sensació que arriben tard, que, una vegada fracasat l'intent de Google, una empresa molt més àgil avui per avui que Microsoft, per col·locar al mercat un nou terminal, l'empresa d'Steve Ballmer potser s'ho hauria de repensar. Ma avia sempre deia "què en sabrà el gat, de fer culleres?" i, per molt que la dona transpassara sense saber què era això d'Internet i les noves tecnologies, les seues ditessegueixen tenint la mateixa vigència que fa un segle. Què en sabrà Microsoft, de fer telèfons? No sóc futuròleg, però crec que el futur del nonnat telèfon de Microsoft no té massa bon futur. Apple fa anys que li porta la davantera. Nokia és qui més ven al món. Altes marques com LG, Samsung, Motorola fa anys que es gasten fortunes en innovació per fer els seus productes atractius davant el gran colós Iphone o l'Aquil·les dels telèfons, la Blackberry. Per moltes funcions de xarxes socials que tinga, per molt cool que siga la seua interface, arriba a un mercat on el peix està bastant venut. I no dic que siga un mal terminal ni un mal sistema operatiu. Tot el contrari, segurament, però el problema és que la gent vol un Iphone, una Blackberry (si fa servir el telèfon per treballar) o una Nokia si els altres no li acoplen. Veurem quan triguen els de Microsoft a adonar-se'n. Que facen Windows i Office, que és el que els va de primera i els que els dona la pasta i que el gat no es pose a fer culleres, home!
del.icio.us

1 comentaris:

Dani ha dit...

No estic d'acord amb que l'Android és un fracàs. Tinc un HTC Magic (que és ja un telèfon una mica antic) i estic encantat i que no m'ho canvïin pe res. Els serveis de Google i la seva sincronització és sencillament genial. Tinc ipod Touch, MacBook, iMac així que conec bé els productes de la poma però el telèfon prefereixo un Android.

Una altra cosa és que amb Android les companyies posen capes guarres per damunt (HTC Scence, Vodafone, etc.) i fan un munt de models i és una mica caos al final.

Un altre tema és que iPhone 4 ha fet un salt important i ara per ara està al davant. Però això és una cursa d'obstacles.

El que si que estic d'acord es que Windows està mort.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint