de gener 24, 2011 Actualització de les tarifes de la pirateria informàtica

Això sí que és pirateria informàtica, i no baixar-se un disc d'Internet. Es tracta d'una tarifa de delictes cibernètics que va trobar en els fòrums especialitzats l'empresa de seguretat Panda. El mercat negre del cibercrim, que tradicionalment es centrava en la distribució de números de targetes bancàries robades a usuaris de tot el món i credencials d'accés a banca en línia, han diversificat el seu negoci el 2010 oferint tot un ventall de productes i serveis. 
Per un compte simple sense saldo verificat harem de pagar 10 cèntims, que puja fins als 15$ depenent de la plataforma i la garantia de diners disponibles.

 Les màquines duplicadores de targetes físiques poden arribar als 1.000$ i els falsos caixers automàtics, fins 3.500 per unitat i segons model. 

A més, també ofereixen serveis de blanqueig de diners (realització de transferències bancàries o cobrament de xecs) a canvi de comissions que poden anar des del 10% fins al 40% del total de l'operació. 

I més: si l'usuari vol dades bancàries per comprar qualsevol producte en línia, però tem ser descobert per la direcció de lliurament, aquests ciberdelinqüents fan la compra per ell i l'envien a qualsevol lloc cobrant entre o trenta i tres-cents dòlars, en funció del producte escollit. El mercat negres també esta de rebaixes...


del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint