de gener 09, 2011 (Per desgràcia) Els bojos també tenen un canal al Youtube

El tiroteig que va acabar amb la vida de sis persones a Arizona va ser obra d'un jove de 22 anys molt amant de les Xarxes Socials. No només tenia una pàgina al MySpace on es declarava preparat per matar policies, és que, a més, té un canal propi al Youtube. Jared Lee Loughner pujava vídeos al Youtube on es delcarava un amant de la gramàtica i repudiava el nivell d'analfabetisme del seu comptat i preconitzava l'adopció d'una nova divisa pels EUA. Vaja, que estava com una cabra, el pobre, però això no li feia res per anar pujant vídeos al Youtube o per interactuar en la resta de Xarxes Socials. Per desgràcia, no pot haver un control total sobre tots els qui estan torrats, però no estaria malament que algú a la policia es dediqués a recórrer les xarxes socials més populars per intentar detectar els casos més extrems. Una mena de ciberpolicia-detecta-torrats. Potser ens estalviaríem maldecaps i víctimes innocents.
del.icio.us

1 comentaris:

Anònim ha dit...

Això de "comptat" fa mal a la vista. Si els blocaires catalans escrivim així, no vulguis ni imaginar com ho fan els killos que tenim al nostre país.

No se si els EUA han de canviar de divisa, però que això de l'euro és un trunyo ho sap tothom. Mira't si no tot el que es comenta a Facebook LOL !

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint