de febrer 01, 2011 Pobre David Bisbal!

La revolució d'Egipte li ha costat un bon disgust a David Bisbal. Resulta que l'home es va lamentar en un twitt de l'aparença que presentaven les piràmides, sense turistes, totes tristes per la situació que viu Egipte i va expressar el seu desig que s'acabara la revolta per tornar a la normalitat de veure les piràmides plenes. Això va desfermar una autèntica caça de bruixes contra Bisbal, per la frivolitat del twitt davant la situació que viu Egipte i, alguns, per desconeixement geogràfic. Aquest últim concepte d'atac no l'entenc, perquè Bisbal sap perfectament on és Egipte i les piràmides i no pas com la Fox News, que va situar en un mapa de l'informatiu Egipte on en realitat es troba Iraq. En fi, que els internautes s'han acarnissat amb Bisbal. Ací vos pose una mostra:

«Cuando viajo de Madrid a Almería evito pasar por Despeñaperros. Di NO al maltrato animal» (@vicentevazquez)

«He encontrado springfield en el mapa voy a ver si encuentro a pull&bear» (@missoyitos)


«Me dice mi amigo Alejandro Sanz que va poca gente a las pirámides porque los piratas se las descargan ilegalmente» (@angelsirvent)

«Le preguntaron por el Inter-Rail y le puso una X en la quiniela» (@zurdomudoh) «Me engañaron, llegue a Houston y allí nadie tenía un problema» (@burnpiano)

«No entiendo las críticas, Guatemala no estaba tan mal» (@ELSEwok)«¿Quien vive en Macedonia? ¿Los Frutis?» (@juan_b_md)

«¿Si los de Kenia son keniatas, ¿los de Cuba son cubatas?» (@gregoriomunoz) «En Londres la educación es mejor que aquí, todos los niños hablan inglés desde pequeños» (@Onaf)

«Vengo de ver la Capilla Sixtina. Para ser una tortuga ninja, Michelangelo era un pintor cojonudo» (@eddiedean) «Voy a Springfield y la gente no es amarilla.A ver si en Shelbiville hay mas suerte» (@TonioMartinez91)

«Nunca se han visto tan pocos coches circulando por Venecia, ojalá se acabe pronto la inundación» (@marianohervas)
del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint