de març 21, 2011 Felicitats Twitter, la perillosa joguina dels famosos

Avui fa justament cinc anys des que Jack Dorsey, cofundador del Twitter juntament amb Biz Stone i Evan Williams , va crear la piulada inicial que va donar inici a un servei que avui té més de 200 milions d'usuaris. En els darreres temps els famosos s'hi han abocat amb peus i ànima i proliferen les ofertes per "community managers", els "negres" que s'encarreguen de escriure'ls els twitts que ells no poden o no saben escriure. Molts d'ells, els qui presumptament escriuen, han tingut serioses llistades, com la darrera de Bisbal intentant fer promoció d'un concert seu mentre parlava de la tragèdia del Japó. Això per no parlar del famós Twitt del Bisbal sobre el turisme a les piràmides d'Egipte en plena revolta. Aquestes són algunes de les lliscades dels famosos (o els seus "community manager"):

Pérez Reverte es va convertir en el doble espanyol de Chuck Norris quan, en veure com Moratinos s'acomiadava de la cartera d'Exteriors amb una llagrimeta als ulls twitteja: "Per cert, que no se'm oblidi. Vaig veure plorar a Moratinos. Ni per anar-se'n va tenir ous "

El cas d'Alejandro Sanz és diferent perquè li van caure de tots colors per twittejar "Demostren que estan a favor dels drets .. Dels drets dels nens amb sida a l'Àfrica a tenir medicació al seu abast. No em fotin amb estupideses ... Saben que els drets dels creadors són legítims ...".

Paulina Rubio que va anunciar amb tabalet i dolçaina el seu embaràs a Twitter de la següent manera: "Chicos, quiero confesarles con mucha ilución (…) que van hacer tíos!!!”. !!!".

Andrés Calamaro va decidir tancar bruscament seu compte de Twitter, on comptava amb més de cent mil seguidors. Les explicacions no les va donar per Twitter sinó a través del seu bloc, on va expressar tot el que pensa sobre aquesta xarxa social, a la qual qualifica com "un cor de subnormals".

Alicia Machado va twittejar: "Aquesta nit vull demanar-los que m'acompanyin en una pregària per la pau, que aquests atacs entre les Xines no empitjorin la nostra situació." La miss va acomiadar el seu community manager, que havia escrit el twitt.
del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint