de desembre 03, 2012 Revolucionaris Digitals

Si us vareu perdre ahir el reportatge de l'Ara que vam publicar la @GinaTost i jo sobre alguns dels personatges que més han marcat la revolució informàtica i digital de les darreres dècadees, ací teniu un tast. Podeu llegir la resta donant-vos d'alta a l'Ara Premium. El registre és lliure i de franc:

"Tota revolució necessita líders visionaris i la Tercera Revolució Industrial, la tecnològica, encavallada entre el segle XX i el XXI, no ha estat una excepció i ha tingut les seves figures claus. Si donem per bona la comparació, Tim Berners-Lee, inventor de la web, seria com aquells pioners que van portar el tren fins al Pacífic a finals del segle XIX.


Shigeru Miyamoto, el pare dels videojocs moderns, té analogies que l'emparenten amb els emprenedors que van maldar per omplir els pobles polsegosos amb 'saloons' que fessin la vida dels colonitzadors menys feréstega. Tampoc no resulta difícil imaginar Steve Jobs, el cofundador i reinventor d'Apple, com el Mag d'Oz, aquella figura creada per Lyman Frank Baum el 1900, capaç de fer realitat les passions més impossibles." Podeu llegir la resta del reportatge en aquest enllaç.
del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint