de desembre 19, 2014 Radiografia de 2014, segons l'activitat a les xarxes socials arreu del món

Aquest 2014 ha estat un any ple de novetats, de grans esdeveniments socials, d'aparicions tecnològiques engrescadores i d'una massiva activitat a les xarxes. L'empresa per compartir continguts online Addthis ha confeccionat una infografia on resumeix, en xifres molt concretes, com hem compartit les coses privades, però també els grans esdeveniments públics. Entre les dades destacades està la caiguda en l'ús del correu electrònic en més d'un 30%, però també sorprenentment ha baixat l'ús del Facebook i el Twitter en un 14%. En canvi, Pinterest i Gmail s'han fet servir més per compartir continguts. Pel que fa a països, Romania, la Xina i Vietman encapçalen l'increment d'usuaris compartint contingut. 

En quan a temes, el més compartit ha estat la crisi de l'Ebola, seguit del suïcidi de Robin Williams. Un fet que queda patent també en les dades d'Addthis és la bipolarització del mercat dels telèfons móbils. Android (+61%) i Apple (+28%) s'han quedat pràcticament sols, tot i els esforços per evitar-ho de Blackberry i Windows Phone

Més enllà de les xifres concretes, el que sembla patent és que dia a dia compartim més coses de la nostra vida amb els altres i però, al mateix temps, també comentem més amb els altres els grans esdeveniments. L'àgora romana de fa més de dos mil·lenis ha trobat una eina universal per tornar en forma de xarxes socials. Benvinguda siga!
del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint