de gener 16, 2007 Com han canviat els efectes especials al cinema!!!

No cal dir massa paraules: els efectes especials en el cinema han canviat la forma de filmar, l'estètica i el cinema en ell mateix. Una bona mostra és aquest document. Espere que vos agrade tant com m'ha agradat a mi
del.icio.us

3 comentaris:

Will ha dit...

Gran homenatge a la tècnica stop-motion (sobretot a Ray Harryhausen). Algunes de les animacions que s'hi veuen són quasi obres d'art: per la paciència, el detall i l'espectacularitat que s'hi veu, malgrat els anys que han passat.

El Buen Salvaje ha dit...

No me parece justo que, el esfuerzo físico y mental que supone mantener un blog, aunque sea modesto, no obtenga como beneficio ni siquiera un sólo voto en los premios 20 blogs. Así que hoy voy a votar a los blogs inscritos que tengan 0 votos, empezando por el final del alfabeto, que son los que menos votos tienen.

Cuando termine con estos, iré a votar a todos los que tengan 1 sólo voto. Y así sucesivamente.

Así demostraré que mi voto, un voto modesto, vale lo mismo que el de cualquiera.

Esta es mi promesa electoral y mi compromiso con los representantes modestos de la blogosfera (como yo) que se han presentado al concurso del 20 minutos con toda la ilusión del mundo.

Un saludo afectuoso.
http://vivazapatero.blogspot.com/

Anònim ha dit...

Molt bo el video. Demostra que en moltes ocasiones, és millor tenir imaginació que no pas tecnologia i grans ordinadors. No estic en contra dels efectes digitals per res, m'agraden molt, però si es fan servir amb intel·ligència i no com a recurs fàcil per solucionar escenes complicades... Bé, no em vull enrotllar massa. El video està molt bé.

G. Tomasi

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint