d’abril 14, 2007 Extrems (musicals) que no es toquen

Voltant per la xarxa m'he trobar amb dos representacions de la música realment antagòniques per moltes raons. D'una banda, estan els ja omnipresents "Ojete calor", un grup musical de dos frikis de l'alçada d'un campanar. No sé si arribaran a ser un fenomen com el Koala, però comença a haver molt d'enrenou amb ells. Millor no faig valoracions. A l'altre extrem, i perquè lluesquen per comparació, vos pose el vídeo d'una banda de rock que deu ser la més vella del món, The Zimmers: hi ha gent que passa dels cent anys a la banda i el cantant és el "jovenet", ¡amb noranta anys! I el més divertit de tot és que canten "My Generation" dels Who: ¡Visca la tercera edat (o la quarta o la cinquena...)!



del.icio.us

2 comentaris:

txarnego ha dit...

Mira't això http://www.youtube.com/watch?v=gMJHNUYMP4A
Als OC ja els he vist vàries vegades al programa Noche Sin Tregua. El que düu el vestit és col.laborador habitual del programa, així com de La Hora Chanante (també te'l recomano).
Fa uns mesos van actuar al FEA, un festival de música electrònica alternatiu o alguna cosa semblant, amb "artistes" de la talla de Nancys Rubias o (i això és veritat segons deia els cartells que hi havia al carrer) LOCOMIA!!!
Salut i força.
PD: Estic afegit a un compte de correu plé de friquis on hi ha gent que no conec i un d'ells es diu Xavier Vidal...

Aciago Pecador ha dit...

Ahir al programa vareu comentar que apostaveu a que la cançó de OJETE CALOR sería el proper exit a la web... pero jo penso que es més bona i té mes possibilitats aquesta de TATAGOLOSA, la increible peça MICROMANIA.... chupaita, los micrófonos !!!
Mireu el link:
http://www.youtube.com/watch?v=zMRzxPP8Hg0

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint