de setembre 04, 2008 6 megues per l'ADSL en Imagenio? Dos ous durs!

La promoció estrella de Telefònica en l'àmbit d'Internet aquest començament de temporada és la pujada de velocitat de l'ADSL pels qui tenen Imagenio a sis megues i, a damunt, et regalen dos milions de cançons! Pels qui ja tenien el servei, s'anuncia que se'ls dobla la velocitat d'Internet de 3 a 6 megues. Doncs sembla que, com deia Grouxo Marx, només són dos ous durs. Imagenio funciona així: la línia (en condicions normals) té 6 megues de caudal, dels quals n'hi havia una part reservada a la tele (al principi van se 5 megues i després 3) i la resta queda per navegar, descarregar-se coses, llegir el correu, fer xat... Doncs bé, resulta que fins ara aquestes dues parts estaven dividides, de manera que la tele tenia assegurat el seu caudal. Ara, el que han fet és treure les barreres que separaven la part de la línia que usava la tele de les que usava Internet, amb la qual cosa tot queda barrejat. És a dir, que no han doblat la velocitat d'Internet, simplement han posat tota la línia per la mateixa boquera. Resultat: els 6 megues d'Internet només els tindràs si apagues Imagenio i tens molta, molta sort. A més, la tele et pixelarà i es congelarà cada cert temps si t'estàs baixant alguna pel·lícula o algun disc o algun sistema operatiu, alguna cosa grossa. No ha millorat la qualitat d'Internet amb aquesta teòrica doble velocitat, sinó que ha empitjorat tant en la tele com en Internet perquè si Imagenio està molt actiu, navegaràs a pas de puça. Per mi, això és publicitat enganyosa i no la vull, aquesta 'doble velocitat' si amb ella m'han d'anar pitjor tant la tele com Internet. De fet, FACUA denunciarà Telefònica per publicitat enganyosa perquè, a més, els dos milions de cançons no te'ls regala (imagineu com es posaria la SGAE), només te'ls presta i, si els vols, els has de comprar o se t'esborraran al cap d'un temps. No sé vosaltres què en penseu, però a mi se m'encén la sang quan escolte això de '¡6 megas de verdad!". No creieu que s'hauria de prohibir la lletra petita als anuncis de premsa i televisió?
del.icio.us

5 comentaris:

Anònim ha dit...

jo fa dos dies que tinc imagenio, i de la velocitat d'internet de moment no em queixo. el que si és indignant és la qualitat d'imatge!!! per favor, sembla el youtube en comparació amb el tdt!!!

Dir que el codificador te una sortida hdmi capada, o sigui que has de mirar la tele a partir de l'euroconector, pq si el miro a partir de l'ordinador amb l'vlc es veu prou bé... això si, res de formats panoramics, alta definició, o comparacions amb tdt.

ja estic pensant en retornar-lo i fer servir els torrents de tota la vida! ;-P

jordi

Anònim ha dit...

Doncs, si vols retornar-lo ho has de fer ja perquè són molt ràpids en cobrar però més lents que la seva línia en retornar o solucionar problemes. I compte amb la permanència temporal obligatòria. Ho dic per experiència.

Anònim ha dit...

Jordi...

Cerca'm en el foro com a Baumann... et facilitaré una web on tu mateix, amb certa paciència i sense cap mena de por solvetaràs els problemes d'imatge de l'imagenio.

A me´s a més, si t'agrada el futbol pots veure'l gratis mitjançant el VLC i de passada amortitzes la quota mensual.

En el foro d'amicsrac1 em trobaràs com a Baumann i molt gustosament et guiaré.

Baumann

quitus ha dit...

offtopic total:
que divertit que es el plugin cooliris. veure imatges d'aquesta manera es tot un vici.......

Anònim ha dit...

pos jo no tinc imagenio, numes tinc el adsl a 3 megas i ja me lan puijat a 6 megas.

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint