de març 18, 2009 (No s'hauria, pero es pot) Descarregar música des d'Spotify

Des que vam publicar al bloc l'aparició de l'Spotify, aquesta ha estat la pàgina més visitada dels darrers dos mesos. Ara bé, la pregunta més freqüent que em fan darrerament és: "com puc descarregar música de l'Spotify? Ja seria perfecte!" Jo crec que ja és perfecte només pel fet de deixar-te escoltar tota la música que vulgues i hauria de ser suficient per no acumular i acumular gigues. Fins ara m'he resistit, però com que m'han repetit tantes vegades la pregunta, si no en teniu prou amb escoltar ("... és que m'agradaria escoltar-ho també al cotxe..."), doncs sí, hi ha maneres d'enregistrar la música que escoltes a l'Spotify. Una d'elles és el programa ReplayMusic, que captura la música mentre la vas escoltant (ací teniu una versió més durable): un altre programa és l'Sporify Ripper, que fa el mateix, enregistrar i codificar en MP3 el que escoltes; en Linux, hi ha un client natiu anomenat Despotify que està als repositoris Subversion i ací teniu les instruccions d'instal·lació. En Mac, es pot fer també usant l'Audio Hijack i ací teniu com fer-ho. Jo insistesc, no cal, i si la gent comença a descarregar-se massivament música de l'Spotify, el tancaran. Ara bé, si així i tot algú ho vol fer, ací teniu les maneres. Salut i bona música!
del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Es ho de sempre.. tothom ho vol tot gratis..
Jo sóc el primer que es baixa un cd i si li agrada mel compro.
Penso que els Músics productors etc.. que han fet aquella feina tenen que cobrar per ella.

Jordi ha dit...

Hi ha molts "músics" que encara viuen en el passat i pretenen cobrar per la transmissió del suport físic, quan tot es pot obtenir a la xarxa, i lluiten en contra d'això inútilment.
Que comencin a assumir que el coneixement flueix lliurement, i, que en qualsevol cas, s'han de guanyar la vida amb els concerts, o la vendra d'altres productes.
Alguns ja ho han assumit, i permeten descarregar els seus àlbums lliurement a través d'internet, per exemple:
http://theslip.nin.com

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint