de setembre 10, 2009 Bush, el rei de les frases sense sentit pels Internautes

Que Bush no ha estat el millor president dels EEUU crec que no ho dubta ni la Barbara. De fet, els internautes van fer mans i mànigues durant el seu mandat per explicitar-ho arribant fins i tot a fer un 'google bombing' per aconseguir que en posar miserable al cercador aparegués la primera entrada la biografía d'en Bush. Ara, una empresa britànica Aviva ha fet una llista de les deu declaracions més absurdes entre quatre mil internautes i el guanyador ha estat, justament, Bush. És més, ell és l'únic amb el qüestionable honor de figurar dues vegades. Aquestes són les frases, que haurien de servir per riure una estona, però que ben bé poden fer plorar si tenim en compte la responsabilitat d'alguns dels seus autors...

1.- George W. Bush. Expresident dels EUA. "Els nostres enemics són innovadors i tenen recursos, i nosaltres també. No deixen de pensar mai en noves maneres de fer mal al nostre país i a la nostra gent, i nosaltres tampoc" (5 d'agost de 2004).

2.- Arnold Schwarzenegger. Governador de Califòrnia. "Crec que el matrimoni gai hauria de ser entre un home i una dona" (Campanya electoral de 2003).

3.- Donald Rumsfeld. Exsecretari nord-americà de Defensa. "Les informacions que diuen que alguna cosa no ha passat sempre em resulten interessants. Hi ha coses que sabem que sabem. També hi ha coses desconegudes conegudes, és a dir que sabem que hi ha algunes coses que no sabem. Però també hi ha coses desconegudes que desconeixem, les que no sabem que no sabem" (12 de febrer de 2002).

4.- Murray Walker. Comentarista d'automobilisme. "El cotxe que va al davant és absolutament únic, excepte pel que va darrere, que és idèntic".

5.- John Motson. Comentarista de futbol. "Per aquells que estiguin veient el partit en blanc i negre, els Spurs van de groc".

6.- Gordon Brown. Primer ministre britànic. "La despesa pública total seguirà augmentant i serà d'un 0% en el període 2013-2014" (1 de juliol de 2009).

7.- Bill Clinton. Expresident dels EUA. "Depèn de quin sigui el significat de la paraula 'és'. Si 'és' significa 'és i un mai ha estat', això és una cosa; si significa 'no hi ha cap', llavors va ser una declaració completament certa" (el 1998 durant el seu testimoni davant el gran jurat del cas Lewinsky).

8.- Eric Cantona. Exfutbolista. "Quan les gavines segueixen la barca d'arrossegament, és perquè pensen que les sardines les tiraran al mar" (el 1995).

9.- George W. Bush. Expresident dels EUA. "Jo sé el que crec. Seguiré expressant el que crec i en què crec. Crec que el que crec és el correcte" (22 de juliol de 2001).

10.- Boris Johnson. Alcalde de Londres. "No podria discrepar menys amb tu" (el 2003).
del.icio.us

1 comentaris:

Aleix ha dit...

com gent tant important, fan aquestes cagades??

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint