de setembre 19, 2009 Curiositats tecnològiques


Llegint el curiós bloc Bloctènia m'he assabentat d'unes quantes curiositats tecnològiques que deixen una mica parat. No perquè no les imaginàrem d'abans, sinó perquè quan te les constaten amb dades, negre sobre blanc, la cosa et sobta més. Us les reproduesc a vore si a vosaltres també us sorprenen i, després, vos pose el vídeo que ho representa visualment. (Per cert, no deixeu de fer-li una ullada a Bloctènia, altament recomanable):

  • 1.000.0000 de llibres són publicats cada any en el món i l'escàner de Llibres de Google pot digitalitzar 1.000 pàgines cada hora.
  • Aquest any la publicitat tradicional ha disminuït mentre la digital augmenta ràpidament.
  • Entre Facebook, Youtube i MySpace tenen 250 milions de visitants únics al mes.
  • Nokia fabrica 13 mòbils cada segon.
  • 90% dels 200 bilions (amb b) d'e-mails enviats cada dia són spam.
  • El processador (ordinador) al teu mòbil és un milió de vegades més barat, mil vegades més potent i unes 100.000 vegades més petit que la computadora MIT de 1965.

del.icio.us

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Xavier molt interessant el teu bloc i gracies per recomanar el meu. Ara mateix et poso al Reader i al Blogroll. Una abraçada des de Bloctecnia.

quitus ha dit...

http://cs5.org/?p=147
interesant vídeo de les "propostes" per el photoshop cs5. hi ha coses no massa noves (algunes em sembla recordar que es va dir que sortirien per el CS4, pero al final no ho varen fer). la més espectacular, potsér siga la eina per "clonar" grans "forats" d'una imatge. força espectacular....

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint