d’octubre 23, 2009 Apple se'n riu del "Windows 7"

Aquesta setmana es va posar a la venda el "Windows 7", el bo i millor de Microsoft, la nineta dels ulls de Steve Ballmer i un gran sistema operatiu. Un dia abans, Mac havia presentat els seus nous ordinadors portàtils, una monada, la veritat, i un dia després, el seu cap de màrqueting intentava menystenir el nou sistema operatiu dient que es tractava de "tecnologia vella". Ha arribat el final de setmana i els ha faltat temps per pujar un vídeo a la xarxa on se'n riuen del nou sistema operatiu. Estic d'acord amb que l'Snow Leopard és, avui per avui, un sistema operatiu superior al "Windows 7" però si hem de ser sincers, la distància és molt menor de la que hi havia entre el Leopard i el Vista i molt menor que la de sistemes anteriors. El nou Windows és un sistema ferm, madur, usable i molt bonic i tinc la impressió que si Apple ha reaccionat tan de pressa i tan virulentament és perquè també ho deuen saber. Farien bé de no anar tant de pinxos, perquè dues setmanes després de traure al mercat l'Snow Leopard ja van córrer a fer una actualització de seguretat i una altra que corregia una errada de l'alçada d'un campanar que feia que es carregués les dades dels altres usuaris. I això per no parlar de les actualitzacions de màquines amb més d'un usuari que han acabat amb els altres perfils desconfigurats. Sí, és millor, però no tant i, sobre tot, no tant com per anar tan sobrats. I no poden menystenir el fet que el Windows està instal·lat en nou de cada deu ordinadors del món. Vos pose el vídeo d'Apple contra el Windows 7 que han anomenat "Promeses trencades" i jutgeu vosaltres mateixos...


del.icio.us

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Windows ha robat molt temps de la meva vida per mantenir-lo estable i net de bitxos, ara tinc que creure en aquests lladres de temps? Snow leopard no m'ha robat ni un segon.
Quant valdrà el windows 7? es una vergonya i un monopoli de molts anys.

Jo ja estimo Mac. L'habitació és en silènci. Només sento el soroll del teclat.

Adeu Windows Hola Mac!

Jordi ha dit...

Jo no és que sigui especialment promicrosoft, però quan es diuen bestieses em sento inclinat a respondre.
Jo sincerament des de fa uns 5 anys que vaig amb XP he patit l'atac d'un virus, i vaig restaurar el sistema en 10 minuts encara no, amb una imatge que tenia feta, per tan, en aquest aspecte, he perdut 10 minuts en 5 anys. Bé, ho podré superar.
Hi ha vàries versions de Windows 7, des de 89€ fins a 160€ (tret d'una botiga online). No és barat, però com a mínim no fan pagar per instal.lar un service pack com en el Mac OS, i a sobre l'actualització falla.
Finalment, la bestiesa aquesta del silenci, depen del sistema de refrigeració de l'ordinador, no té res a veure que sigui Mac o PC. De fet Mac ara fa servir gairebé el mateix maquinari que un PC, amb els mateixos processadors, memòria, busos, gràfiques, etc, etc... Però com que porten el MacOS, te'l venen més car.
Si et compres un ordinador amb un sistema de refrigeració decent, no en sentiràs pas de soroll, potser l'anònim fa força temps que no utilitza un PC.
Per altra banda, si no vull pagar ni un euro per utilitzar un sistema operatiu i tinc un PC, tinc l'alternativa de Linux, on a més, no hi ha problemes de virus, i les actualitzacions són gratuïtes de per vida.
En fi, molts tòpics maqueros i poques realitats.

Anònim ha dit...

Ostres, fa dies que no t'escolto al versió rac1! Ja no hi col·labores?

Gràcies per tot!

jordi

Unknown ha dit...

Porto 2 messos amb la versió de prova del win 7, me la va instalar l'informatic de l'empresa, pq es la de prova puc entendre que es penja, però per mi, mac a cas de fa temps, per mi hem sembla una copia del mac i segueix sen complicat, el que hem va costar trobar las opciones de carpeta. apa salut

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint