d’octubre 17, 2009 La vida seguirà sent meravellosa! (Adéu, Andrés Montes!)

Molts de vosaltres coneixeu la meua passió pel bàsquet que gairebé és tan forta com la pasió per les noves tecnologies, el periodisme i la literatura. Doncs avui, ningú que li agrade el el bàsquet pot passar per alt la mort d'un mite del periodisme esportiu basquetbolístic, Andrés Montes. Per molt controvertit que poguera ser, era la persona que, juntament amb Ramón Trecet ens va fer sentir la màgia de la NBA i, després, de tot el que es relacionava amb el món del bàsquet. No era ell massa addicte a les noves tecnologies, però li feia molta gràcia els 'twitts' d'O'Neil o altres jugadors de l'NBA i ens ho feia passar molt bé mirant l'esport pel que tanta gent tenim debilitat. Incomprensiblement però dient un adéu que ara pren un doble sentit, Montes es va acomiadar fa uns dies de La Sexta amb la retransmissió de l'or de la sel·lecció espanyola a Polònia. Adéu, Andrés Montes, els qui amem el basquetbol sembre et tindrem en la memòria.
del.icio.us

5 comentaris:

Francesc Puigcarbó ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
FUTBOLEROS ANONIMOS ha dit...

Ens deixa una gran persona i un encara millor comentarista.Gran al BASKET i també al FUTBOL. Feia que un partit intrascendent for entretingut.
Fins sempre Andrés !

Anònim ha dit...

Si bien para ver futbol tal vez preferia otros periodistas tengo que reconocer que me he reido mucho con sus ocurrencias y para mi siempre sera una persona entrañable, algo muy diferente eran sus comentarios en basket brillantes. Andres ha conseguido que las retransmisiones televisivas dejaran de ser un toston. Andres haya donde estes que sepas que te echaremoas a faltar pues tu si eres un crack

Anònim ha dit...

Agraïria una mica de rigor en l'ortografia i redactat. Gràcies
De totes maneres felicitats pel bloc!

Xavier Vidal ha dit...

Hola anònim, si detectes coses mal escrites, digues-ho, perquè de vegades es passen coses que no es veuen, i quants més ulls, millor anirà.
Gràcies!

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint