de març 24, 2010 70.000€ per la virginitat d'una xica a València

Si importem les millors coses dels EUA, era qüestió de temps que també férem el mateix amb les roïns. Una xica de Xirivella, a València, ha posat en venda la seua virginitat a través d'Internet per necessitats econòmiques. La xica es diu Jennifer, té 25 anys, és d'origen colombià i, evidentment, els diners li van fan massa falta. Ven la seva virginitat per 70.000 euros perquè té molts deutes amb els bancs, es coneix que sa mare està delicada de salut i a més vol iniciar una carrera universitària en la universitat de València. No sé si és legal, però el que tinc clar que és una barbaritat i que ningú no hauria de vendre una cosa com la virginitat. Ara bé, també cap la possibilitat que siga una enganyifa, una mena de campanya viral de la pròpia Jennifer per aconseguir alguna cosa més. No ho sembla, perquè mirant una mica, la xica ha publicat l'anunci en fòrums de sexe, on no es va a buscar publicitat, sinó diners i si llegiu les seues declaracions al diari Levante, la història té versemblança. És més, abans demanava 100.000€ i ha hagut de rebaixar a 70.000€ perquè sembla que ningú li ha donat el que demanava en les condicions que ella ho demanava. De la mateixa manera que està prohibit vendre un òrgan del cos a Internet (i fora), jo em pregunte, no hauria d'estar també prohibit vendre la virginitat? Què en penseu? Deixeu comentaris que vaig una mica perdut.
del.icio.us

3 comentaris:

Ruben ha dit...

Crec recordar que en el cas d'EUA, la mare en qüestió es deixava desvirgar "la porta del darrere" a canvi d'una Xbox 360 pel seu fill. Pot ser així o m'equivoco?
Això fa una bona diferència de preus, tot i que són dos mercats i productes diferents!
Conyes a part, la veritat és que has d'estar realment apurat per fer-ho així...

Garbí24 ha dit...

El que trobo més estrany que una sudamericana que son més lliures sexualment que nosaltres sigui verge amb 25 anys......com moltes son mares abans de la majoria d'edad

Pere Ferrer ha dit...

Trobo que no es pot comparar la venda d'organs, que com dius, és il·legal, per tant ho és a tot arreu, internet inclòs. Si aquesta noia vol fer això, és la seva opció (tristament), el negoci del sexe mou molts diners a internet i a fora, i no sempre són legals ni voluntaris. Crec que esta en el seu dret de fer-ho, deu ser legal i voluntari, però una mica massa car no?

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint