de gener 02, 2013 Aplicacions per recuperar la forma física i perdre una mica de pes

Després dels merescuts abusos nadalencs, potser estareu mirant el vostre mòbil i pensant en com vos podria ajudar a recuperar la forma física. Doncs sí, a través de la tecnologia també es pot seguir el camí de l'exercici físic i la dieta controlada per mirar de tornar a l'statu quo previ al Nadal. Aquests són algums suggeriments:
CALORIES 2: una app per iOS que porta el compte del que menges, les calories que té, el que consumeixes, les dades del teu cos i t'organitza les menjades (si vols). De franc.
GYMPACT: t'incentiva per anar al gimnàs, t'esperona i fins i tot et castiga descomptant-te cinc euros del compte falles i deixes de fer l'exercici. De franc.
LOOSE IT: una altra app de franc que permet marcar objectius de perdre pes i que porta el compte del que menges i dels reptes assolits. A través del codi de barres pots esbrinar les calories dels aliments que vols comprar i menjar.
DIET TRACKER: permet marcar objectius de dieta, segueix l'activitat que fas, compta les calories que menges i et connecta amb altres col·legues que també estan inmersos en la creuada de mantenir la forma.

I això només és una mostra molt restringida. O siga, que si el que voleu és perdre pes i tornar a la bona forma física, d'instruments tecnològics no vos en faltaran!
del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint