de desembre 19, 2012 Instagram s'espanta i rectifica (ACTUALITACIÓ)

Actualització: aquesta matinada, s'han publicat els nous termes d'ús d'Instagram. El paràgraf més conflictiu queda així: "Instagram no reivindica la propietat del Contingut que vosaltres publiqueu en o a través del Servei. Vosaltes atorgueu a Instagram una llicència no exclusiva, totalment pagada i lliure de royalties, transferible, subllicenciable, llicència mundial per utilitzar el contingut que publiqueu en oa través del Servei, (...) incloent però no limitat a les seccions 3 ("Compartir la seva informació"), 4 ("Com emmagatzemar la seva informació"), i 5 ("Les seves decisions sobre la seva informació"). En resum, el mateix, però amb altres paraules. I ningú alçarà ara l'espasa ni posarà el crit al cel. Si no, al temps. 

Davant tot el canyeret que s'ha muntat amb el canvi de termes de privaciat d'Instagram, el seu co-fundador, Kevin Systrom, ha reaccionat i ha publicat un post aclarint algunes 'males interpretacions' que s'han fet de les intencions de l'aplicació de fotos més popular del mercat. I cal escoltar-lo perquè sembla que se n'ha fet un gra massa. Kevin Systrom diu, textualment:

"La nostra intenció en l'actualització dels termes era comunicar que ens agradaria experimentar amb publicitat innovadora apropiada per a l'Instagram. En el seu lloc, s'ha interpretat per molts com que anàvem a vendre les seves fotos a altres sense cap tipus de compensació. Això no és cert i és el nostre error que aquest llenguatge és confús. Perquè quede clar: no és la nostra intenció vendre les vostres fotos."

"El llenguatge que proposàvem (en el canvi de política de privacitat) també ha plantejat dubtes sobre si les fotografies poden ser part d'un anunci. No tenim plans per a alguna cosa com aquesta i per això eliminarem el llenguatge que va plantejar la pregunta.
"

"Els usuaris de Instagram són amos del seu contingut (fotos incloses) i Instagram no reclama cap dret de propietat sobre les seves fotos. Res d'això ha canviat"

"Establint les vostres fotos com a privades, Instagram només compartirà les vostres fotos amb la gent que has aprovat a seguir"

A més, en la rectificació s'inclou que la nova política de privacitat no entrarà en vigor fins d'ací a un més i no el 16 de gener com estava previst. Això són els nous temps de les xarxes socials. Pots errar, però la comunitat 'obligarà a rectificar. Benvingut siga.



del.icio.us

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Copyright 2010 LES OVELLES ELÈCTRIQUES
Carbon 12 Blogger template by Blogger Bits. Supported by Bloggermint